ГОДИШНИНА

ВАШАТА ГОДИШНИНА - ЕДИН СПЕЦИАЛЕН ПРАЗНИК!

годишнинаРожден ден, юбилей или друг вид годишнина – Вашият празник трябва да е на ниво!

Сватбена агенция PARADISE развива отделен клон от дейността си в полза на рождениците. Ако имате нужда от съдействие при осъществяването на един незабравим празник за Вас или Вашите близки – нашият екип е с дългогодишен опит в организацията на подобни събития. Подходящата празнична декорация ще очарова гостите Ви и ще внесе повече тържественост. Подготвени сме и за дамите и за господата. Друг съществено важен елемент е музикалното оформление – защото трябва и да е весело. Ние можем да Ви предложим музика за всеки вкус и предпочитание. Ще се насладите на любимите си песни в разнообразни жанрове. Поп, рок, латино, джаз, италиански, френски и руски хитове. Вечно зелените образци на българската естрада. Разбира се, българска народна музика за майсторите на хората и ръчениците. А в по-късните часове ще Ви дадем възможност да покажете повече от Вашия темперамент в ритъма на балканите. /Можете да се запознаете с цените на музикалните услуги тук./ Изненадите, предназначени за гостите Ви, ще ги накарат да се почувстват наистина специални. Бъдете готови да изживеете един невероятен и незабравим празник!

Годишнината от сватбата също е много специален момент, който изисква особено внимание. В отделна публикация ще обърнем повече внимание на видовете сватбени годишнини и традициите, свързани с тях.

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност!