ИЗНЕСЕН РИТУАЛ

ИЗНЕСЕН РИТУАЛ

Изнесен ритуал - официална церемония в неофициална среда! Насладете се на елегантна обстановка и свеж въздух, докато казвате най-важното ДА в живота си!

О да, това е една доста актуална тенденция, която сериозно навлезе в практиката и в България. Все повече младоженци предпочитат романтична церемония на открито. По този начин тя протича не само като официален ритуал, но и като приятен, непринуден коктейл. Особено ако сте се погрижили гостите Ви да имат по един малък аперитив в ръка. Обстановката е свежа, прохладна, светла - идеална за кратка отмора и хубави снимки.

Столовете ще бъдат изключително полезни тук, особено ако гостите Ви са постояли прави по време на църковния брак. Арката и стойките внасят традиционния бял цвят, за да не забравим, че сме на сватба. Нуждаят се и от подходящата цветна декорация. Те са и естественият ограничител на пространството, което е отредено за дефилирането на младоженците в последните стъпки на самостоятелния живот.

Кръглата форма на арката символизира кръговрата на живота, безкрайността на вричането с пръстените. Помощната маса за подписването също е важен елемент и е добре да бъде в тона на общата украса. Разбира се, необходими са и още допълнителни елементи, с които цялото пространство да изглежда завършено. Можем да се погрижим и за декорацията на дребни елементи като: свещи, чаши, поставки за пръстени, кутии за подаръци и др. Стилното, нежно и романтично музикално оформление също не е за подценяване. То ще придаде повече тържественост на Вашата церемония.

  • Предложенията ни за различни варианти и цветови нюанси на сватбена декорация можете да откриете в подменюто на категория ДЕКОРАЦИИ или като посетите страницата СВАТБЕНА УКРАСА.
  • Ако предпочитате сами да се ориентирате какъв бюджет ще Ви е необходим, можете да разгледате страницата СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯ в категорията ЦЕНИ.
  • Новините от Сватбена агенция PARADISE можете да следите на FACEBOOK страницата ни.
  • За сватбените ритуали и за веселата част ще имате нужда и от водещ и музикално оформление. Повече информация можете да намерите тук
  • За да се запознаете с репертоарния лист на AV MUSIC посетет страницата ДЕМО.
  • За още новини - последвайте FACEBOOK страницата на AV MSUIC.