КРЪЩЕНЕ

КРЪЩЕНЕ – ЕДИН СВЯТ РИТУАЛ!

кръщенеСкъпи приятели, за всички Вас, които са благословени със щастието да се радват на своята рожба! Ако сте изживяли Вашата уникална сватба – кръщенето е най-естественото продължение. Защото празниците всъщност не свършват с венчавката. Напротив – би било логично поводите за радост да стават все повече и повече с увеличаване на семейството и неговите членове. Ако имате желание да спазите християнската традиция и да организирате кръщене на своето дете – потърсете ни! PARADISE WEDDING AGENCY Ви предлага съдействие при реализирането на това събитие. Подготвили сме специално предназначен за случая реквизит, празнична украса, необходимите атрибути за църковния ритуал. Не на последно място и подходящата музикална програма. Възползвайте се от нашите съвети и предложения както към Вас, така и към многоуважаваните кръстници, относно традициите и цялостното провеждане!

Ако искате да се запознаете с ценовите ни предложения – можете да посетите страниците СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯ и МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА. Тъй като това е по-различен тип тържество – вида на украсата както и музикалната програма, следва да обсъдим в лична среща, в зависимост от Вашите изисквания и предпочитания. Новините около AV MUSIC можете да следите и на Facebook страницата.

  • Предложенията ни за различни варианти и цветови нюанси на сватбена декорация можете да откриете в подменюто на категория ДЕКОРАЦИИ или като посетите страницата СВАТБЕНА УКРАСА.
  • Ако предпочитате сами да се ориентирате какъв бюджет ще Ви е необходим, можете да разгледате страницата СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯ в категорията ЦЕНИ.
  • Новините от Сватбена агенция PARADISE можете да следите на FACEBOOK страницата ни.
  • За сватбените ритуали и за веселата част ще имате нужда и от водещ и музикално оформление. Повече информация можете да намерите тук
  • За да се запознаете с репертоарния лист на AV MUSIC посетет страницата ДЕМО.
  • За още новини - последвайте FACEBOOK страницата на AV MSUIC.