СВАТБЕНИ СТОЛОВЕ

Сватбени столове – съществена част от общата визия на декорацията! 

          Сватбена агенция PARADISE Ви предлага богат избор от варианти за украса на сватбени столове за тържествения прием. Това не е просто декорация – това е специален жест към гостите Ви. Семпло или пищно декорирани – избирате Вие. При всички случаи облечените столове придават луксозен вид и на помещения с по-обикновен интериор. Преобладаващият бял цвят освежава и „отваря“ дори и най-мрачните зали. Все пак, ако разгледате галерията ни ще забележите, че и тъмните столове също имат своя чар. Може би ще Ви се сторят доста странен избор за сватбено тържество, но в тях има нещо много стилно. Освен това са интересно и различно решение от традиционните бели столове. Ако искате да направите сватбата си с по-различна визия от най-често срещаните варианти в светли тонове – можете да се спрете и на тъмно кафяво, тъмно синьо, маслено зелено или бордо.

Всичко зависи от общия интериор на помещението, както и от основната тема на сватбената Ви украса. Ако все още не сте избрали основен нюанс за декорацията на помещението можете да разгледате някои идеи, които предлагаме в категорията СВАТБЕНА УКРАСА и нейните подразделения на страницата ДЕКОРАЦИИ.

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност! Последните новини от PARADISE WEDDING AGENCY можете да следите на страницата ни във Facebook – Сватбена агенция PARADISE.