БАЛНА ИЛИ КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА

БАЛНА ИЛИ КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА

Ако планирате пищен сватбен прием с голям брой присъстващи, може би е добре да се насочите към избор на бална или конферентна зала. Не че липсват ресторанти с по-голям обем. Но все пак, ако поканите над сто и педесет души изборът определено се стеснява. Обикновено този тип зали са ситуирани в хотелски комплекси. Това е преимущество в случай, че част от гостите Ви пристигат от други градове или държави. Вероятно ще имат нужда и от настаняване. Хубавата страна е, че тези помещения са просторни, позволяват различни видове декориране и използване на специален обемен реквизит. Също така дават възможност за избор при ситуирането на сватбената маса, както и при нужда от изграждане на сцена и дансинг.

          За повече идеи относно основната тема на декорацията можете да обърнете внимание на нашите предложения в категорията СВАТБЕНА УКРАСА и нейните подразделения на страницата ДЕКОРАЦИИ.

          Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност!