Винтидж

Винтидж  

Винтидж стилът е доста популярна тема за сватбена декорация напоследък. Тази визия съчетава изтънчен стил с невинно-романтични нюанси. Тя определено е подходяща за по-фините и чувствителни натури, дава изключително голяма свобода както при подбора на материали, така и при избора на цветова гама. Нищо в нея не може да Ви ограничи! Вие избирате дали да преобладава бяло, розово, прасковено, цвят на дърво или пък друг нюанс, доближаващ се до естествените природни багри.

В този случай сме комбинирали зебло с дантела, които оформят панделките и тишлайферите. Тази декорация напомня за полски цветя, а сновен акцент е лавандулата – и като аромат, и като цвят. Зеблените торбички с лавандула са чудесен подарък за спомен на гостите, а свещичките допълват романтиката, независимо от обстановката, в която се намирате. Дървените основи са особено ярък акцент и са много подходящи за сватби на открито. Комбинацията между стъкло и дърво не е особено типична, но този стил позволява и по-нетрадиционни решения. Хубавото е, че могат да се използват най-разнообразни съдове, дори съвсем обикновени бурканчета в различни размери. Нужна им е просто лека декорация, за да придаде именно винтидж нотката. Лавандулата бихте могли да замените и с други сезонни билки, треви или цветя. Освен това можете да добавите и сезонните плодове и въобще всичко, което природата Ви е дала като някакъв естествен продукт. Така че – развихряйте въображението си, освен ако не сте решили да оставите тази задача на нас!

Ако винтидж сватбата не е вашият избор – разгледайте останалите ни предложения в страницата СВАТБЕНА УКРАСА и подменюто към нея!

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност! Последните новини от PARADISE WEDDING AGENCY можете да следите на страницата ни във Facebook – Сватбена агенция PARADISE.