Помощни и ритуални маси

ДЕКОРАЦИЯ НА ПОМОЩНИ И РИТУАЛНИ МАСИ

Често при сватбените тържества е необходима декорация на помощни и ритуални маси. Ако изберете да сключите граждански брак с изнесен ритуал вероятно ще имате нужда от подобна украса. Стилните маси с драперии придават официалност и пищност на събитието, независимо от общата визия на екстериора. По време на тържествения прием също се използват помощни маси за различни цели: за сватбената торта; за подаръците; за книга с пожелания; за допълнителни аксесоари и др. Разбира се, редно е те да импонират на цветовата гама и общата визия на сватбената украса. В случай че предвиждате сервиране на блок маси, хубаво би било и те да изглеждат добре – в бели покривки с драперии. Ако пък планирате градински прием или аперитив преди съществената част от тържеството, вероятно ще имате нужда от коктейлни маси или високи бар маси.

За повече съвети и идеи относно официалната сватбена маса можете да обърнете внимание на предложенията ни в категорията МАСИ /СВАТБЕНА МАСА/ на страницата ДЕКОРАЦИИ.

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност!