КРЪЩЕНЕ

КРЪЩЕНЕ – ЕДИН СВЯТ РИТУАЛ!

кръщенеСкъпи приятели, за всички Вас, които са благословени със щастието да се радват на своята рожба! Ако сте изживяли Вашата уникална сватба – кръщенето е най-естественото продължение. Защото празниците всъщност не свършват с венчавката. Напротив – би било логично поводите за радост да стават все повече и повече с увеличаване на семейството и неговите членове. Ако имате желание да спазите християнската традиция и да организирате кръщене на своето дете – PARADISE WEDDING AGENCY Ви предлага съдействие при реализирането на това събитие. Подготвили сме специално предназначен за случая реквизит, празнична украса, необходимите атрибути за църковния ритуал и не на последно място – подходящата музикална програма. Възползвайте се от нашите съвети и предложения както към Вас, така и към многоуважаваните кръстници, относно традициите и цялостното провеждане!

Ако искате да се запознаете с ценовите ни предложения – можете да посетите страниците СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯ и МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА. Но тъй като това е по-различен тип тържество – вида на украсата както и музикалната програма, следва да обсъдим в лична среща, в зависимост от Вашите изисквания и предпочитания. Новините около AV MUSIC можете да следите и на Facebook страницата.

          Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност!