МУЗИКА ЗА СВАТБА

УСЛУГАТА МУЗИКА ЗА СВАТБА ВКЛЮЧВА:

музика за сватба

МУЗИКА НА ЖИВО

AV MUSIC Ви предлага музика за сватба, изпълнена на живо в разнообразни жанрове. В зависимост от Вашите предпочитания можете да изберете комбинация от: поп, рок, латино, руска, италианска, френска, балканска и българска народна музика, както и класическа музика, джаз или вечно зелените хитове от световната популярна музика за уелкъм дринк. За да се уверите в изключително богатия репертоар на музикантите - посетете страницата ДЕМО и разгледайте репертоарния лист, поместен в отделни файлове по жанрове. Убедени сме, че ще откриете голяма част от Вашата любима музика.
Специалните поздрави с Вашите любими песни и тези на най-близките Ви хора, уговаряме в предварителна среща. Защото най-важните гости следва да бъдат уважени по подобаващ начин.

музика за сватба

ВОДЕЩ

Воденето на цялото тържество е съществен елемент от сватбата. Ние се стараем да го правим интелигентно, но и забавно. Не пропускаме стандартните ритуалиофициално посрещане, разчупване на погача, даряване на кумовете, хвърляне на букет и жартиер, разрязване на сватбена торта, танц на булката и др. В предварителна среща уговаряме кои от тях бихте искали да присъстват в цялостната програма. Подсигуряваме собствен реквизит за допълнителни ритуали, като балони с късмети, късмети за първите седем брачни годишнини и други забавни игри за младоженците. В случай, че искате да добавите собствени идеи за свежи моменти - ние сме отворени за Вашите предложения. Стремим се да поддържаме интереса на аудиторията към програмата, но в същото време и да балансираме умело между говор и музика за забавление и танци. В практиката си не веднъж сме реализирали сватби с чуждестранни гости. В този случай воденето протича паралелно и на английски език. По този начин не просто запознаваме гостите с нашите сватбени традиции, но и ги въвличаме в общите ритуали, игри и забавления.

музика за сватба

ОЗВУЧАВАНЕ

Качественият звук за нас е от изключителна важност, особено когато става въпрос за музика, изпълнена на живо. Ние разполагаме със собствена професионална озвучителна техника от висок клас с обща мощност от 10 kw. Използваме марките Yamaha, Soundcraft, Dynacord, Eighteensound, FBT, RCF, IRNI-L и др. Обемът, количеството и мощността зависят от мащаба на тържеството, броя на гостите и обема на залата за сватбен прием. Монтажът и демонтажът на апаратурата са изцяло наша задача и са включени в цената на услугата Музика за сватба от AV MUSIC.

музика за сватба

ЦЕНА - 150 лв. на час

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ относно услугата музика за сватба

Възможности за отстъпки! Разбира се, ако вашето тържество изисква друг тип услуга, която не е описана тук, не се притеснявайте да се свържете с нас или да изпратите запитване. Споделете Вашите идеи, намерения, изисквания, предпочитания и нужди. Ние сме отворени към всякакви предложения. И не забравяйте, че цената, посочена по-горе, е ориентировъчна. Крайната цена на услугата винаги зависи от много фактори, които бихме могли да обсъдим заедно. След като ни запознаете с типа на събитието и подробности около него, ще изготвим цена специално за Вашия повод! В определени случаи бихте могли да се възползвате от специални отстъпки! Също така Сватбена агенция PARADISE предвижда и отстъпки ако се възползвате от комбиране на услугите СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯ и МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА. Можете да се запознаете с тях в страницата ПАКЕТНИ УСЛУГИ.

Стандартната продължителност на сватбеното тържество е шест часа. Разбира се, ако сте големи купонджии продължителността може да се увеличи, според Вашите потребности. Ако имате нужда от музика за сватба, изпълнена на живо, но с по-малка продължителност е важно да се знае, че ангажиментът към AV MUSIC трябва да е за минимум пет часа. Изискването се налага с оглед на това, че конкретната дата ще бъде запазена и поемането на други ангажименти е невъзможно. Освен това, фактор е и необходимостта от инсталиране и демонтиране на озвучителна апаратура. Това изисква време и физически усилия и не е рентабилно да се прави за програма с по-малка продължителност.
Възможно е да се нуждаете от участието ни за по-кратко времетраене /една или две серии/ като акцент в програмата Ви. В този случай - свържете се с нас, за да обсъдим подробностите!

В зависимост от общото времетраене на събитието са предвидени и кратки почивки за изпълнителите, През това време, обаче, веселбата не спира. Винаги подготвяме подходяща музика, според Вашите предпочитания, която звучи в паузите и поддържа настроението на гостите Ви.

Повече информация за AV MUSIC можете да  откриете тук, както и на Facebook страницата - тук. Ако искате да добиете реална представа относно звученето посетете страницата ДЕМО. Там ще откриете кратки звукови презентации в различни популярни жанрове.

PARADISE WEDDING AGENCY и AV MUSIC

МУЗИКА ЗА СВАТБА ... И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ТИП СЪБИТИЯ!

  • МУЗИКА ЗА КРЪЩЕНЕТА, ГОДИШНИНИ, ЮБИЛЕИ, БАЛОВЕ - 150 лв. на час
    Продължителността зависи от Вас, като отново имате предвид, че ангажиментът към AV MUSIC следва да е за не по-малко от пет часа.
  • Ако имате нужда от МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА ЗА ДРУГ ТИП СЪБИТИЯ - споделете изискванията си като попълните контактната форма или се свържете с нас на посочените телефони в страницата КОНТАКТИ.
  • В случай, че към услугата МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА за сватба добавите и  услугата ДЕКОРАЦИЯ можете да се възползвате от нашите отстъпки. Не пропускайте да разгледате актуалните специални предложения в страницата ПАКЕТНИ УСЛУГИ. Ако се интересувате от цени на отделни елементи за празнична украса можете да ги откриете тук.
  • Екипът на Сватбена агенция PARADISE може да Ви окаже съдействие при избор на ДОПЪЛНИТЕЛНИ УЧАСТНИЦИ в програмата като: гост звезди, танцьори, детски аниматори, илюзионисти и др. За въпроси относно музикалното оформление и цялостната забавна програма - попълнете контактната форма тук.
  • Обявените цени са за района на град София и околността. При предоставяне на услуги в по-отдалечени дестинации следва да бъдат начислени пътни разходи!

имате ъпроси относно

услугата МУЗИКА ЗА СВАТБА...

свържете се с нас!

ЧУЙТЕ НАШИТЕ

ДЕМО ЗАПИСИ

ТУК!

музика за сватба

последвайте ни

във FACEBOOK