МУЗИКА НА ЖИВО ОТ AV MUSIC

ВАШАТА МУЗИКА

Имате нужда от качествена музика, изпълнена на живо - попаднали сте на правилното място! Музикална къща AV MUSIC е основана през 2005 г. от Виктория Христова и Анатоли Бенчев, като развива различни дейности, изцяло съсредоточени в сферата на забавленията. Можете да се възползвате от следните услуги:

  • ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ЖИВО в разнообразни жанрове. Джаз, поп, рок, латино, руска, италианска, френска музика, българска естрада. И още - българска народна музика, балканска /сръбски, гръцки, турски хитове/, поп-фолк. Музикално оформление, подходящо за всякакъв вид събития - сватби, кръщенета, юбилеи, абитуриентски балове, фирмени партита, коктейли, детски партита, тематични вечери и др.
  • Организиране на ШОУ ПРОГРАМИ - подходящо за фирмени и годишни партита
  • ВОДЕЩ за различен тип събития

музика на живо

музика на живо от AV MUSIC

ПРОСЛУШАЙ НЯКОИ ЗАПИСИ ТУК:

АНАТОЛИ БЕНЧЕВ

Музикален продуцент, професионален музикант /гайдар, акордеонист, клавирист и аранжор/ с дългогодишен опит в организацията и реализацията на различен тип музикални програми, звукозаписна дейност и професионално озвучаване.

Виктория Христова

Певица с дългогодишна сценична практика, пианист, водещ на концертни, конкурсни и увеселителни програми, преподавател, организатор на няколко конференции, доктор по етномузикология, съдружник в PARADISE WEDDING AGENCY.

СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ

Виктория Христова и Анатоли Бенчев са професионални музиканти с разнообразни изяви в България и зад граница. Двамата работят заедно от 2005 година, като в дългогодишната си съвместна практика трупат богат сценичен опит. Към днешна дата могат да се похвалят с многобройни участия в различни увеселителни заведения - ресторанти, пианобарове, хотели. Като дуо имат изключително богат репертоар. В това можете лесно да се убедите и сами, като свалите и разгледате текстовите файлове, поместени по-горе. Със сигурност ще откриете не малко образци от Вашия любим музикален жанр. Не пропускайте да посетите страницата ДЕМО, където са поместени кратки аудио презентации от различни музикални жанрове.

РЕПЕРТОАРЕН ЛИСТ

нашата мисия ...

През 2006 година основателите на AV MUSIC, заедно с декоратора Цветинка Кирова, създават PARADISE WEDDING AGENCY, като разширяват дейността си. В своята практика те съсредоточават общите си усилия в организиране и осъществяване на стилни сватбени тържества, незабравими рождени дни, щури фирмени купони и забавни детски партита.

И ОЩЕ ...

Освен това AV MUSIC разработва и уникалната платформа БЪЛГАРСКА ФОЛКЛОРНА МУЗИКА ЗА НЕФОЛКЛОРНИ МУЗИКАНТИ. Основна цел на авторите е осъществяването на обучителна дейност на музиканти от различни националности в областта на Българския музикален фолклор. В тази връзка, една от насоките е и организиране на сватбени празненства в типично български стил. В практиката си AV MUSIC и PARADISE WEDDING AGENCY вече могат дасе похвалят с няколко сватби на българи, които пребивават извън границите на страната, но имат желание да се венчаят по "стар български обичай", като го демонстрират и пред чуждестранните си гости.

Горещо Ви препоръчваме да обърнете внимание на страницата ЦЕНИ и подкатегорията МУЗИКА ЗА СВАТБА, където ще откриете най-изгодните предложения за качествено музикално оформление. Повече информация можете да откриете и на Facebook страницата AV MUSIC.