МУЗИКА НА ЖИВО ОТ AV MUSIC

музикаВАШАТА МУЗИКА

Имате нужда от качествена музика, изпълнена на живо - попаднали сте на правилното място! Музикална къща AV MUSIC е основана през 2005 г. от Виктория Христова и Анатоли Бенчев, като развива различни дейности, изцяло съсредоточени в сферата на забавленията. Можете да се възползвате от следните услуги:

  • ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ЖИВО в разнообразни жанрове. Джаз, поп, рок, латино, руска, италианска, френска музика, българска естрада. И още - българска народна музика, балканска /сръбски, гръцки, турски хитове/, поп-фолк. Музикално оформление, подходящо за всякакъв вид събития - сватби, кръщенета, юбилеи, абитуриентски балове, фирмени партита, коктейли, детски партита, тематични вечери и др.
  • Организиране на ШОУ ПРОГРАМИ - подходящо за фирмени и годишни партита
  • ВОДЕНЕ на различен тип събития

ПРОСЛУШАЙ НЯКОИ ЗАПИСИ ТУК:

АНАТОЛИ БЕНЧЕВ

Музикален продуцент, професионален музикант /гайдар, акордеонист, клавирист и аранжор/ с дългогодишен опит в организацията и реализацията на различен тип музикални програми, звукозаписна дейност и професионално озвучаване.

Виктория Христова

Певица с дългогодишна сценична практика, пианист, водещ на концертни, конкурсни и увеселителни програми, преподавател, организатор на няколко конференции, доктор по етномузикология, съдружник в PARADISE WEDDING AGENCY.

СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ

Виктория Христова и Анатоли Бенчев са професионални музиканти с разнообразни изяви в България и зад граница. Двамата работят заедно от 2005 година, като в дългогодишната си съвместна практика трупат богат сценичен опит. Към днешна дата могат да се похвалят с многобройни участия в различни увеселителни заведения - ресторанти, пианобарове, хотели. Като дуо имат изключително богат репертоар. В това можете лесно да се убедите и сами, като свалите и разгледате текстовите файлове по-долу. Със сигурност ще откриете не малко образци от Вашия любим музикален жанр. Не пропускайте да посетите и страницата ДЕМО, където са поместени кратки аудио презентации от различни музикални жанрове.

РЕПЕРТОАРЕН ЛИСТ

нашата мисия ...

През 2006 година основателите на AV MUSIC, заедно с декоратора Цветинка Кирова, създават PARADISE WEDDING AGENCY, като разширяват дейността си. В своята практика те съсредоточават общите си усилия в организиране и осъществяване на стилни сватбени тържества, незабравими рождени дни, щури фирмени купони и забавни детски партита.

И ОЩЕ ...

Освен това AV MUSIC разработва и уникалната платформа БЪЛГАРСКА ФОЛКЛОРНА МУЗИКА ЗА НЕФОЛКЛОРНИ МУЗИКАНТИ. Основна цел на авторите е осъществяването на обучителна дейност на музиканти от различни националности в областта на Българския музикален фолклор. В тази връзка, една от насоките е и организиране на сватбени празненства в типично български стил. В практиката си AV MUSIC и PARADISE WEDDING AGENCY вече могат дасе похвалят с няколко сватби на българи, които пребивават извън границите на страната, но имат желание да се венчаят по "стар български обичай", като го демонстрират и пред чуждестранните си гости.

Горещо Ви препоръчваме да обърнете внимание на страницата ЦЕНИ и подкатегорията МУЗИКА ЗА СВАТБА, където ще откриете най-изгодните предложения за качествено музикално оформление. Повече информация можете да откриете и на Facebook страницата AV MUSIC.