Бордо

СВАТБА В БОРДО

Този десен е изключително специфичен. „Бордото“ е един много стилен нюанс и с него определено можете да направите сватбената си украса впечатляваща. Цветът сам говори за себе си, веднага привлича вниманието и придава особена тържественост. Ако искате да внесете повече „тежест“ в интериора – той е добър избор. Ако пък не искате да се натрапва прекалено силно, може да бъде и съвсем леко загатнат. Това е възможно чрез използването му само като акцент в отделни дребни детайли. Рози в съответния нюанс прекрасно се съчетават с бежово, златисто, бледо розово. СВАТБА В БОРДО е подходящ избор за затворени помещения с тежка луксозна мебел и пищни завеси в подходящи цветове.

Символика на бордото: енергия, топлина, сила, импулс, динамика, активност, възбуда, смелост, любов, страст, доминиращо начало.

PARADISE WEDDING AGENCY Ви предлага и други разцветки, които можете да разгледате в категорията СВАТБЕНА УКРАСА и нейните подразделения на страницата ДЕКОРАЦИИ. Ако имате собствена идея за основен цветови нюанс на Вашата декорация – споделете го с нас!

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност!