ГРАДИНА

СВАТБА В ГРАДИНАТА

Сватба в градината е прекрасно решение за онези, които искат да избягат от традиционализма на ресторантската обстановка. Също и за тези, които обожават да са сред природата. Тя – Природата, обаче, е непредвидима, за това е препоръчително да имате и алтернативен вариант, в случай че времето ви изненада. Шатри или масивни навеси биха свършили идеална услуга. Пак ще Ви е прохладно, но поне няма да Ви се развали прическата. По-големите романтици и ентусиасти могат и да потанцуват под дъжда, а и ще Ви върви по вода. Ако все пак времето е на Ваша страна имате реални шансове всичко да мине по план. Доста ресторанти разполагат с чудесни градини. Тогава няма да се притеснявате и за менюто. Но в случай, че сте избрали някоя дивна поляна трябва да помислите за кетъринг. Ще Ви излезе по-скъпо, но пък изживяването си заслужава.

Добре е общата тема на декорацията да бъде съобразена с екстериора. Естествените материали са особено подходящи. Ако сте до река – върбовите клонки са ви под ръка. Ако сте в балкана – лесно можете да се сдобиете с шишарки, жълъди и други. А с полски цветя и билки бихте могли да сътворите чудеса. „Плодовата“ тема също е доста подходяща. В случай, че градината е в градска обстановка може да изберете други теми и десени, съобразени с конкретния терен. Мястото избирате Вие, а ние можем да предложим някои свежи идеи.

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност!