Свежо зелено

СВАТБА В ЗЕЛЕНО – УСПОКОЯВАЩО И ЖИВИТЕЛНО

Зеленината е символ на свежест и чистота, олицетворение на природната непреходност. Този вид декорация е напълно естествена и семпла. Дори и когато зеленината наистина е в изобилие тя не се натрапва и не изглежда претрупано. С нея не може да се предозира. Подходяща е както за изнесени ритуали на открито, така и за затворени помещения. Изключително добър вариант за заведения в битов стил, където е необходимо да се привнесе повече светлина за да може помещението да се „отвори“ и да изглежда по-просторно. За предпочитане е да се запази основният цвят на темата, като при използването на цветя подбираме предимно бели или екрю. PARADISE WEDDING AGENCY Ви предлага богат избор от зеленина и бял текстил за Вашата сватба в зелено, с които залата за приема може да се преобрази напълно.

Символика на зеления цвят: младост, здраве, свежест, спокойствие, надежда, мир, късмет.

Ако предпочитате друг цветови нюанс разгледайте останалите ни предложения в категорията СВАТБЕНА УКРАСА и нейните подразделения на страницата ДЕКОРАЦИИ. Ако имате собствена идея за основен цветови нюанс на Вашата декорация – споделете го с нас!

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност!