Млечно виолетово

СВАТБА В МЛЕЧНО ВИОЛЕТОВО

За разлика от РОМАНС, в СВАТБА В МЛЕЧНО ВИОЛЕТОВО използваме един основен цвят. Разбира се, в комбинация с традиционните драперии, покривки, калъфи за столове и други елементи в бяло. Това е една доста изчистена визия, която обаче има своите особености. Към нея трябва да се подходи с внимание, като се има предвид основната цветова гама на подбраната зала за приема, тъй като не винаги общият интериор позволява използването на този десен. Цветната декорация също трябва да бъде съобразена с основния нюанс, тъй като той е доста специфичен. Има определени цветове, които просто не се съчетават добре. При този случай, колкото повече се придържаме към основната тема – толкова по-стилен ще бъде крайният резултат.

Символика на виолетовия цвят: вдъхновение, чувственост, страст, духовност, вяра, достойнство, креативност, самостоятелност, мистика, магия, тайна. Считан е за най-аристократичния цвят.

Ако имате собствена визия за основна тема на Вашата декорация – споделете я с нас! За още идеи обърнете внимание и на останалите ни предложения в категорията СВАТБЕНА УКРАСА и нейните подразделения на страницата ДЕКОРАЦИИ.

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност!