Сватба в морска тема

СВАТБА В МОРСКА ТЕМА ... И ОЩЕ НЕЩО

За любителите на всичко, свързано с морето... Особено ако сте избрали да проведете сватбеното си тържество в ресторант с подходящ интериор. Декорацията на сватба в морска тема със съответните елементи и символи е подходящ избор и за прием на открито, било то до басейна или в близост до морския бряг. А защо не и на луксозна яхта. Основният акцент е в дребните детайли: мрежи, пясък, миди, рапани, свещи и др.

Символика на синия цвят: духовност, истина, доверие, чистота, спокойствие, прохлада, удоволствие, разбиране, безопасност.

Декорацията в МОРСКА ТЕМА е нетрадиционно решение. Ако имате нужда от друга тема за сватбената Ви декорация можете да обърнете внимание на останалите ни предложения в категорията СВАТБЕНА УКРАСА и нейните подразделения на страницата ДЕКОРАЦИИ.  Можете да се свържете с нас и чрез фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/svatbenaagenciaparadise/.

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност!