Морска тема

СВАТБА В МОРСКО СИНЬО … И ОЩЕ НЕЩО

За любителите на всичко, свързано с морето. Особено ако сте избрали да проведете сватбеното си тържество в ресторант, имитиращ корабна каюта. СВАТБА В МОРСКО СИНЬО е подходящ избор и за прием на открито, било то до басейна или в близост до морския бряг. А защо не и на луксозна яхта. Този вариант е за любителите на по-семплите изпълнения. Без много панделки и воали, но с подходящите елементи. Цветята са предимно в бяло, а основният акцент е в дребните детайли: мидички, рапани, свещи, плуващи във вода и др.. Като цяло водата присъства повече от обикновено, като символ на свежест, чистота и живителна сила.

Символика на синия цвят: духовност, истина, доверие, чистота, спокойствие, прохлада, удоволствие, разбиране, безопасност.

СВАТБА В МОРСКО СИНЬО е нетрадиционно решение. Ако имате нужда от друга тема за сватбената Ви декорация можете да обърнете внимание на останалите ни предложения в категорията СВАТБЕНА УКРАСА и нейните подразделения на страницата ДЕКОРАЦИИ.

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност!