Нежно розово

СВАТБА В НЕЖНО РОЗОВО

Неоспорим факт е, че това е един от най-често търсените цветове за сватбени декорации. Той е нежен, романтичен, приказен. Да, най-съкровените мечти на дамите определено включват и представата за сватбения ден. Ако една бъдеща булка мечтае от дете за този момент, непрекъснато го визуализира и планира – то най-вероятно ще избере именно тази цветова гама. Тя има различни нюанси. В този случай – СВАТБА В НЕЖНО РОЗОВО – ние сме избрали именно бледо розовото, но разновидности като: вишнево, тъмно розово или ярко малиново също биха могли да изглеждат доста добре в подходящо съчетание на съответната материя и цветна декорация.

Бледо розовото е много благодатен нюанс. Той прекрасно се съчетава с други цветове като: бордо, бледо зелено, екрю и др. СВАТБА В НЕЖНО РОЗОВО е тема еднакво добре вписваща се и при изнесени ритуали, и като основна за закрити помещения. В градината или в балната зала – ако сте нежна, мечтателна натура и дарявате своята безусловна любов – това е Вашият цвят.

Символика на розовия цвят: нежност, топлина, романтика, грижовност, безусловна любов, разбирателство, невинност.

Ако имате собствена идея за основен цветови нюанс на Вашата декорация – споделете го с нас! Ако се интересувате от останалите ни предложения можете да ги разгледате в категорията СВАТБЕНА УКРАСА и нейните подразделения на страницата ДЕКОРАЦИИ.

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност!