Тюркоаз

СВАТБА ТЮРКОАЗ - РОМАНТИКА ПОД ОТКРИТО НЕБЕ

Ако се осмелявате да организирате парти на открито и сте избрали пространството около басейн, може би една от най-подходящите теми за декорация ще бъде СВАТБА ТЮРКОАЗ. Тя е свежа, интересна и прекрасно се вписва в подобен екстериор. Основният цвят е в дребните детайли /камъчета, свещи, панделки и други елементи/, а белият текстил придава официалност на визията. Водата присъства неизменно в част от декоративните материали /стъкленици с плуващи цветя и свещи/. Добавяме също така писмо в бутилка, плуващи водни лилии и други елементи. В късните часове пространството е допълнително осветено от малки бурканчета със свещи, които подсилват романтиката.

Символика на синия цвят:  чистота, спокойствие, прохлада, истина, доверие, удоволствие, безопасност.

Не пропускайте да разгледате и останалите ни предложения в категорията СВАТБЕНА УКРАСА и нейните подразделения на страницата ДЕКОРАЦИИ. Ако имате собствена идея за основен цветови нюанс на Вашата декорация – споделете го с нас!

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност!