Сватбена маса

УКРАСА НА СВАТБЕНА МАСА 

Сватбена агенция PARADISE Ви предлага избор между различни стилове украса на сватбена маса, а вида и темата – избирате Вие!

Официалната сватбена маса е нещо, към което всеки от гостите Ви ще обърне поглед поне веднъж. Най-малко за да види Вас самите. По всякакъв начин тя трябва да се отличава от останалия общ интериор. Редно е да бъде съобразена с основната тема на цялостната украса на помещението, както и с дребните аксесоари. Препоръчително е масата да бъде облечена в драперия, за да се придаде повече тържественост и официалност. Падащите воали носят пищност, но бихте могли да се спрете и на по-семпъл вариант. Повече или по-малко цвят – това избирате Вие. Той може да бъде привнесен чрез панделки, воали или пък вмъкнат в цветната декорация. Бихте могли да изберете между: легнали аранжировки, малки кокетни букетчета в ниски вази или по-пищни и обемни букети във високи стъкленици.

Допълнителни аксесоари за украса на сватбена маса

Детайлите върху официалната сватбена маса могат да варират според различни критерии. Допълнителните аксесоари като свещи и камъчета придават блясък и романтична визия. Те, също така, могат и да подсилят цветовата тема на цялостната украса. Освен тях можете да зададете специфична тема на вашата сватба като използвате сезонни или други материали. Морските елементи, като: мидички, рапанчета, изкуствен пясък /можете да разгледате категорията МОРСКА ТЕМА/ и сезонните растения: ябълки, лимони, тикви /вижте например категорията ЕСЕННА ИДИЛИЯ /, билки /вижте категорията ВИНТИДЖ/, шишарки и др. са интересно решение ако държите на определена тематика. Изборът, разбира се, зависи от мястото на тържеството, сезона или личните Ви предпочитания.

Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност! Последните новини от PARADISE WEDDING AGENCY можете да следите на страницата ни във Facebook – Сватбена агенция PARADISE.