Сватбена маса

Декорацията на сватбена маса е може би най-важният елемент от цялосктната украса. Това е масата, която гостите ще видят първо. Гледайки към вас, погледите ще са вперени в нея до края на тържеството. Украсата не просто трябва да изглежда впечатляващо, но и да издържи до края на тържеството :).

Варинатите за оформление на сватбена маса са много. Всичко зависи от Вашите предпочитания. Дали да бъде семпла или по-шикозна? С повече цветя или с други  допълнителни елементи? С пищна драперия или свободно-падащ нежен воал? На тази страница Ви предлагаме няколко типа маси, за да можете да се ориентирате какво Ви допада. Ако вече сте разровили интернет пространството и сте избрали визия - споделете я с нас. Ще се постараем да изпълним Вашите предпочитания.

Понякога се налага зад масата да се постави гръб/параван. Това, разбора се, зависи от спацифичния интериор на помещението. Има места, където това не е необходимо, поради естественият красив декор на залата или открито пространство. Тук също има разнообразни варианти за декориране. Естествено, добре е да е в синхрон с украсата на масата, по отношение на симетрия/асиметрия или декоративни елементи.

  • Ако предпочитате сами да се ориентирате какъв бюджет ще Ви е необходим, можете да разгледате страницата СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯ в категорията ЦЕНИ. Опоменатите цени са за наем на отделните елементи.
  • Ние се грижим за всичко. Монтажът и демонтажът на съответния необходим реквизит се извършва само и единствено от екипа на PARADISE WEDDING AGENCY.
  • Новините от Сватбена агенция PARADISE можете да следите на FACEBOOK страницата ни.
  • За сватбените ритуали и за веселата част ще имате нужда и от водещ и музикално оформление. Повече информация можете да намерите тук
  • За да се запознаете с репертоарния лист на AV MUSIC посетет страницата ДЕМО.
  • За още новини - последвайте FACEBOOK страницата на AV MSUIC.