СВАТБЕНА УКРАСА

Ако имате нужда от първоначално вдъхновение - ето някои от нашите предложения за сватбена украса!  

сватбена украса

сватбена украса в млечно виолетово

сватба тюркоаз

сватбена украса в свежо зелено

сватбена украса в нежно розово

сватба в прасковено оранжево

винтидж декорация

старо злато

сватбена украса в бордо

сватба късно лято

сватбена маса

сватбени столове

сватбени маси за гости

декорация на помощни и ритуални маси

изнесен ритуал

сватбени аксесоари

Сватбена украса ... ДАЙТЕ ВОЛЯ НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО СИ!

          Независимо дали планирате сватбен прием в ресторант, градина или бална зала, то Вие вероятно ще имате нужда от подходящата сватбена украса. Вариантите са толкова, колкото е голямо въображението Ви. Можете да използвате материали, характерни за сезона… Или да изберете основна цветова гама. Това са само част от нашите предложения, които можете да разгледате и в подразделенията на страницата СВАТБЕНА УКРАСА - ВинтиджПрасковено, Млечно виолетово, Тюркоаз, Морска тема, Златисто, РомансНежно розовоБордоЕсенна идилия, Свежо зелено.
Очаквайте и следващите ни публикации, където се надяваме да откриете точно това, от което имате нужда.

И ОЩЕ СЪЩЕСТВЕНИ ПОДРОБНОСТИ ...

Не пропускайте да се запознаете и с ценовата листа в страницата СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯ. А най-изгодните предложения ще откриете в ПАКЕТНИ УСЛУГИ.
При въпроси относно протичането на тържеството /официалните ритуали, забавните игри и музикалното оформление/ можете да разгледате публикациите в категория СВАТБАТА на страница СЪБИТИЯ. Също и да посетите страниците: ДЕМО, AV MUSIC и МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА, в случай, че имате нужда от музикално оформление. В допълнение към украсата може би ще имате нужда и от някои сватбени аксесоари, които можете да разгледате тук.  В случай, че Ви предстои различен тип събитие, като годишнина, абитуриентски бал или друго, празнична украса също няма да е излишна.
Последните новини от PARADISE WEDDING AGENCY можете да следите на страницата ни във Facebook – Сватбена агенция PARADISE.