Сватбени кутии и книги

Сватбени кутии и книги - дребните елементи, които завършват цялостанта украса. Разбира се, че е хубаво ад са в тон с цветната тема и в стила на общата украса.

Сватбена книга

В сватбената книга ще съхраните емоциите на Вашите близки, роднини и приятели. А в най-емоционалните моменти те могат да кажат нещо, които иначе вероятно не биха. Използвайте момента и го запазете. Това е сватбен аксесоар, който остава за дълго. Важно е книгата да е качествена, за да се съхрани в годините. Освен, че избираме качествени материали, украсяваме книгите ръчно с ненжни декоративни елементи.

сватбена кутия

Сватбената кутия за подаръци се използва само на този ден. След това едва ли ще Ви е необходима. Най-често ги отдаваме под наем. Разбира се, ако желаете можем да изработим и такава, която да си остане за Вас.

сватбени кутии и книги от paradise wedding agency

  • Предложенията ни за различни варианти и цветови нюанси на сватбена декорация можете да откриете в подменюто на категория ДЕКОРАЦИИ или като посетите страницата СВАТБЕНА УКРАСА.
  • Ако предпочитате сами да се ориентирате какъв бюджет ще Ви е необходим, можете да разгледате страницата СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯ в категорията ЦЕНИ.
  • Новините от Сватбена агенция PARADISE можете да следите на FACEBOOK страницата ни.
  • За сватбените ритуали и за веселата част ще имате нужда и от водещ и музикално оформление. Повече информация можете да намерите тук
  • За да се запознаете с репертоарния лист на AV MUSIC посетет страницата ДЕМО.
  • За още новини - последвайте FACEBOOK страницата на AV MSUIC.