СВАТБЕН ВОДЕЩ

сватбен водещ

ГРАЖДАНСКИ БРАК
Виктория Христова, нашата певица, е с 20 годишен опит като сватбен водещ. Тя е прекрасен избор както за ритуалите по време на сватбата, така и за сключване на граждански брак. Все по-често се случва младоженците да организират фиктивна церемония на открито. Ако предварително сте подписали свидетелството си за брак, но искате да направите гостите си свидетели на вашето „ДА“, тя може да с лекота да ви преведе през тази официална церемония.

сватбени ритуали

ТРАДИЦИОННИ РИТУАЛИ
Що се отнася до традиционните ритуали по време на сватбата, Виктория балансира умело между хумор и стилно интелигентно представяне. По този начин сватбата Ви не е скучна и тягостна. В същото време не се губи от блясъка и сериозността на събитието. Да не забравяме и добрата дикция, интелигентно говорене и усмивки...
Разбира се Вие избирате точно кои от традиционните ритуали да са част от програмата.

сватбен водещ

ЗАБАВНИ ИГРИ
Естествено, за да е весело трябва да има и някои забавни моменти. Тук Вие имате възможност да предложите нещо, което сте видели и харесали от други сватби, както и да се посъветвате с нас, ако нямате никаква идея. Веселите игри разнообразяват аудиторията, привличат вниманието и не оставят гостите в ролята на безучастни присъстващи.
Ако имате нужда от музикална програма на високо ниво и опитен сватбен водещ свържете се с нас, за да обсъдим Вашите виждания за сватбеният ви ден.

ОТ ВАШИЯ СВАТБЕН ВОДЕЩ ЗАВИСИ БЕЗПРОБЛЕМНОТО ПРОТИЧАНЕ НА ТЪРЖЕСТВЕНИЯ ПРИЕМ

Необходимостта от сватбен водещ в днешни дни става все по-голяма. Все по-често младоженците избират DJ за музикалното оформление на събитието. Не всички диско водещи обаче могат да поемат този аспект, а други станаха "толкова добри", че НЕ младоженците, а именно ТЕ са център на внимание през цялото време. Понякога водещите са прекалено скучни и патетични. В други случаи се превръщат в аниматори, като запълват цялото време с игри и състезания между шафери и шаферки. И точно когато дойде време за танци управителят на заведението любезно напомня, че започва да тече овъртайма, а и половината гости вече са си тръгнали…

Скъпи младоженци, Вие сами следва да направите своя избор как искате да протече този дълго чакан ден. Не забравяйте, че Вашият сватбен водещ обикновено е и координатор между участниците в ритуалите, изпълнителите в програмата, както и обслужващият екип на заведението. А добрият координатор гарантира безпроблемното протичане на събитието.
Точно това можем да Ви предложим ние от Сватбена агенция PARADISE и AV MUSIC.

Във Facebook страницата можете да следите дейността на нашите професионални изпълнители от AV MUSIC