АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

Абитуриентски бал 

Завършването на средно образование е един от преломните моменти в живота на младежите. Вълнението е голямо, емоциите бушуват, а очакванията за предстоящото влизане в самостоятелния живот са безгранични. Отпразнувайте този момент по най-добрия начини и съхранете специални спомени за бъдещето. Ние от Сватбена агенция PARADISE насочваме вниманието си и към този тип тържества, като предлагаме свежи идеи за Вашия абитуриентски бал. Възползвайте се от нашите съвети относно подходящото облекло, луксозния превоз, специалните аксесори, подходящото заведение, празничната украса и музикалното оформление!

ние ви предлагаме:

абитуриентски бал

МУЗИКА НА ЖИВО

МУЗИКАТА е изключително важен елемент от всяко тържество за доброто настроение на гостите ви. AV MUSIC Ви предлага музика, изпълнена на живо в разнообразни жанрове. В зависимост от предпочитанията си, можете да избирате между комбинации от: поп, рок, латино, руска, френска, италианска музика, българска естрада, народна и балканска музика. В репертоара си имаме по нещо за всеки вкус! За да се убедите сами и да се запознаете със звученето на AV MUSIC на живо - посетете страницата ДЕМО и прослушайте кратките демо-записи!

ПРОФЕСИОНАЛНО ОЗВУЧАВАНЕ

КАЧЕСТВЕНИЯТ ЗВУК за нас е от изключителна важност за доброто прекарване, особено когато става въпрос за музика, изпълнен на живо. Ние разполагаме със собствена професионална озвучителна техника от висок клас. Обемът, количеството и мощността зависи от мащаба на тържеството, броя на гостите и обема на залата. Монтажът и демонтажът на апаратурата са изцяло наша задача и тази услуга е включена в цената.

ЦЕНА - 150 лв. на час

Екипът на Сватбена агенция PARADISE може да Ви окаже съдействие при избор на ДОПЪЛНИТЕЛНИ УЧАСТНИЦИ в програмата като: гост звезди, танцьори и др. За въпроси относно музикалното оформление и цялостната забавна програма - попълнете контактната форма тук.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Продължителността на абитуриентския бал зависи изцяло от Вашите потребности. В този случай е важно да се знае, че ангажиментът към AV MUSIC трябва да е за минимум пет часа. Изискването се налага с оглед на това, че конкретната дата ще бъде ангажирана и поемането на други ангажименти е почти невъзможно. Освен това, фактор е и необходимостта от инсталиране и демонтиране на озвучителна апаратура. Това изисква време и физически усилия и не е рентабилно да се прави за програма с по-малка продължителност от пет часа.

Възможности за отстъпки! Разбира се, ако вашето тържество изисква друг тип услуга, която не е описана тук, не се притеснявайте да се свържете с нас или да изпратите запитване. Споделете Вашите идеи, намерения, изисквания, предпочитания и нужди. Ние сме отворени към всякакви предложения. И не забравяйте, че цената, посочена по-горе, е ориентировъчна. Крайната цена на услугата винаги зависи от много фактори, които бихме могли да обсъдим заедно. След като ни запознаете с типа на събитието и подробности около него, ще изготвим цена специално за Вашия повод! В определени случаи бихте могли да се възползвате от специални отстъпки! Също така Сватбена агенция PARADISE предвижда и отстъпки ако се възползвате от комбиниране на услугите ПРАЗНИЧНА УКРАСА и МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА.

В зависимост от общото времетраене на събитието, са предвидени и кратки почивки за изпълнителите, През това време обаче веселбата не спира. Винаги подготвяме подходяща музика, според Вашите предпочитания, която звучи в паузите и поддържа настроението на гостите Ви.

Обявените цени са за района на град София и околността. При предоставяне на услуги в по-отдалечени дестинации следва да бъдат начислени пътни разходи!

Повече относно нашите цени може да откриете на страниците ДЕКОРАЦИИ, МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА и ПАКЕТНИ УСЛУГИ! Ако искате да се запознаете с новостите около AV MUSIC може да посетите и Facebook страницата ни!