НАШИЯТ ЕКИП

нашият екипЦВЕТИ и ВИКИ

Скъпи младоженци, основахме PARADISE WEDDING AGENCY през 2006 година. Насочихме усилията си предимно към сватбената декорация. В самото начало започнахме да работим сами, като всички цветни аранжировки и текстилни украси са изработени от нас. Впоследствие решихме да разширим дейността си. Целта беше да обхванем колкото може повече аспекти за организирането на една незабравима сватба. С течение на времето агенцията ни трупа не само значително количество материали и реквизит, но и сериозен опит в осъществяването на перфектното тържество. Разширихме и нашият екип с прекрасни хора, с които е удоволствие да се работи. Ние имаме свежи идеи за вашия дългоочакван сватбен ден. Можем да Ви предложим разнообразие от цветни теми, в зависимост от Вашите предпочитания или от спецификата на избрания от Вас интериор за официалния прием. Специализираме се в организацията и цялостното провеждане на всякакъв тип събития. Сватба, кръщене, юбилей, абитуриентски бал, годишнина, фирмено партити, детски рожден ден и други.

PARADISE WEDDING AGENCY ... Доверете се нанашия опит!

НАШИЯТ ЕКИП

С течение на времето, с увеличаването на броя на ангажиментите и сложността за изпълнение на отделните услуги, нашият екип увеличи състава си. Привлякохме още технически сътрудници. Анатоли Бенчев, Марияна Симеонова, Мирела Дончева, Аника Бенчева, Борислав Бенчев, Радост Христова, Габриела Христова, Маргарита Пенкова, Христина Христова. Безкрайно Ви благодарим за отдадеността в работата!

ОБСЕГ НА ДЕЙСТВИЕ

Сватбена агенция PARADISE работи основно на територията на град София и околността. Това, разбира се, не изключва предоставянето на нашите услуги и в други райони на страната. Работим на достъпни, конкурентни цени и подхождаме с изключителна отговорност към Вашите изисквания!

за вашата сватба

  • Част от предложенията ни за сватбени декорации можете да разгледате в категорията СВАТБЕНА УКРАСА и нейните подразделения на страницата ДЕКОРАЦИИ. Ако имате нужда от нещо различно - споделете Вашите специфични изисквания с нас. Ние ще направим всичко по силите си за да ги удовлетворим.
  • Ако все още не сте избрали мястото, където да организирате тържествения прием, ние можем да Ви дадем ценни съвети и да Ви бъдем полезни при избора на терен, тъй като в практиката си сме осъществявали десетки събития на много различни места.
  • Ако си мечтаете за церемония на открито също можем да Ви съдействаме. Вижте страницата ИЗНЕСЕН РИТУАЛ.
  • За повече информация относно музикалната програма за Вашето тържество, посетете страниците AV MUSIC и ДЕМО.
  • За да планирате бюджета си без непридвидени изненади - не пропускайте да разгледате специалните ни ценови предложения в страниците СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯМУЗИКАЛНА ПРОГРАМА и ПАКЕТНИ УСЛУГИ.

ДРУГИ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНИЦИ

  • В случай, че искате да организирате незабравимо парти за Вашите деца - разгледайте страницата ДЕТСКО ПАРТИ.
  • А ако планирате парти изненада за свой близък - то тогава се насочете към страницата ГОДИШНИНА.
  • Родителите на абитуриенти могат да се запознаят с нашите услуги в това направление тук.
  • Ако планирате да въведете своята рожба в Християнската вяра - обънете внимание на страницата КРЪЩЕНЕ.

         Ако материалът Ви допада можете да отразите мнението си чрез Like бутона. Ще Ви бъдем благодарни и ако споделите страницата в социалните мрежи, за да ни помогнете за популяризирането на нашата дейност! Последните новини от PARADISE WEDDING AGENCY можете да следите на страницата ни във Facebook – Сватбена агенция PARADISE.